124 Kunstwerken Warhol

124 Kunstwerken Warhol. Het product wat je hiernaast ziet staan, vind je natuurlijk ook terug in de supermarkt. Warhol, andy andy warhol, de beroemdste exponent van de pop art, creëerde iconische onderwerpen zoals marilyn monroe, campbell's soepblikken en mick jagger, die deel zijn gaan uitmaken van het collectieve geheugen van de westerse consumptiemaatschappij.

1

Uitgelicht 1

Het product wat je hiernaast ziet staan, vind je natuurlijk ook terug in de supermarkt. One dollar bills' op een veiling in new york omgerekend 29 miljoen euro op. Andy warhol maakt verschillende kunstwerken van dingen die je elke dag ziet (dagelijkse of alledaagse dingen).

Hij maakte de kunst tot handelswaar.

De producten waar hij een kunstwerk van maakt kun je vaak terugvinden in de supermarkt. Warhol, andy andy warhol, de beroemdste exponent van de pop art, creëerde iconische onderwerpen zoals marilyn monroe, campbell's soepblikken en mick jagger, die deel zijn gaan uitmaken van het collectieve geheugen van de westerse consumptiemaatschappij. Dat was vier keer zoveel als verwacht. Andy warhol maakt verschillende kunstwerken van dingen die je elke dag ziet (dagelijkse of alledaagse dingen). One dollar bills' op een veiling in new york omgerekend 29 miljoen euro op.

1

De producten waar hij een kunstwerk van maakt kun je vaak terugvinden in de supermarkt... Hij maakte de kunst tot handelswaar. De producten waar hij een kunstwerk van maakt kun je vaak terugvinden in de supermarkt. Zijn werk, met typisch amerikaanse onderwerpen als soepblikken, filmsterren, en dollarbiljetten, is direct herkenbaar. Wanneer u van kunst houdt, dan hebben wij voor u een prachtig aanbod met perfecte kunstreproducties, ingelijste schilderijen, hoogwaardige canvasdoeken en en een zeer ruime keuze aan schilderijen, speciaal voor u. De kunstwerken van warhol zijn veel geld waard. Marilyn monroe (1967) is gebaseerd op een publiciteitsfoto van marilyn monroe voor de film niagara uit 1953. Zijn werk, met typisch amerikaanse onderwerpen als soepblikken, filmsterren, en dollarbiljetten, is direct herkenbaar.

Popular posts from this blog

Fliqlo Screensaver Free Download